Zašto EXECUTIVE MBA program?

Executive program namijenjen je polaznicima koji su odlučili nastaviti profesionalno obrazovanje uz zadržavanje punog radnog vremena tijekom školovanja.

21. rujna 2020.

Executive MBA program je jednogodišnji intenzivni program s bržim tempom izvođenja nastave koja se izvodi petkom izvan redovnog radnog vremena ili vikendom. Za mnoge polaznike ovakvih programa odlučujući čimbenik za nastavak obrazovanja na MBA razini svodi se na to kako najbolje uskladiti nastavu s ritmom i zahtjevima dnevnog posla.

Executive program dizajniran je upravo da bi zaposleni profesionalci dodatno obrazovanje mogli uklopiti u svoje živote, bez potrebe da četiri ili pet dana u tjednu provode na nastavi. Moduli Executive MBA programa su sažeti na nekoliko radno intenzivnih dana u mjesecu s nekoliko produženih sesija, što je znatno manje nego što to zahtijeva redoviti MBA program.

Budući da polaznici obično imaju značajne radne obveze, raspored Executive MBA programa dizajniran je na način da uz minimalni ili nikakav izostanak s posla polaznicima omogućuje on-the-job experience i trenutnu implementaciju stečenih znanja na svome radnome mjestu.

Uz iskustvo ovakav program polaznicima osigurava izgradnju mreže poznanstava koja traje cijeli život.

Ukoliko želite saznati više informacija kontaktirajte nas OVDJE.