Novo partnerstvo: produkcija i kreativni koncepti samo su dio onoga što će Bernaysovci iskusiti na praksi

Young&lovely production agencija je koja se osim marketingom, kao osnovnom djelatnošću, bavi i produkcijom reklama, vizualnih identiteta te posjeduje magazin THE LIST i portal CHIC.HR

16. listopada 2020.

Posljednji dan u radnom tjednu za Bernaysovu mrežu partnera značio je jednog partnera više! Bernays i Young&Lovely production agency potpisali su u petak, 16. rujna, Ugovor o partnerstvu. Time se mreža koja broji više od 110 partnera, upotpunila još jednom agencijom. Uime Bernaysa potpisivanju sporazuma prisustovala je nositeljica stručne prakse i tajnica Odjela za komunikacije Marta Takahashi, a ispred Young&Lovely produkcijske i marketinške agencije prisustovala je generalna menadžerica Tina Verhas.

    “Izrazito mi je zadovoljstvo potpisati Ugovor o partnerstvu s visokim učilištem čiji inovativni programi obrazuju nove generacije komunikacijskih stručnjaka. Ideja je već sad mnogo, a uskoro se nadamo prvim koracima u novoj suradnji. Produkcija, kreativno pisanje i marketinške aktivnosti samo su dio onoga što će Bernaysovi studenti iskusiti tijekom prakse”, rekla je menadžerica Tina Verhas te pritom istaknula kako joj je izuzetna privilegija biti dio obrazovanja novih mladih generacija studenata u Hrvatskoj.

Y&L production agency u svom portefljeu broji par medija - glossy shopping magazin THE LIST te internetski portal CHIC.HR. Bernaysovi studenti komunikacija će tako, uskoro svoju kreativnost, vještine i ideje moći predstaviti na stručnoj praksi u novoj partnerskoj agenciji, od otvaranja Burze prakse u ljetnom semestru!