Uskoro kreće najinovativniji diplomski studij turizma koji će obrazovati prve menadžere doživljaja

Novi studij turizma na Bernaysu kroz jedinstven program i više od 450 sati prakse i iskustvene nastave obrazovat će prve takve menadžere u Hrvatskoj i regiji.

28. kolovoza 2020.

Turisti traže mnogo više od plaže, mora i sunca, traže doživljaj, nezaboravno i interaktivno iskustvo, a novi diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu obrazovat će upravo takav menadžerski kadar kroz koncept novih ekonomija te interdisiciplinaran pristup turizmu. Bernays je upravo prepoznavši potrebe turizma u Hrvatskoj prije nekoliko godina pokrenuo i studijsku vertikalu turizma s kojom je krenulo i izvođenje preddiplomskog studija Menadžment i marketing turističke destinacije

Tijekom preddiplomskog studija usvajaju se temeljna teorijska, metodološka i primjenjiva znanja iz područja društvenih znanosti te se stječu kompetencije koje studente osposobljavaju za rad u turističkom sektoru te industriji zabave, a jedinstven koncept obrazovanja utemeljen je na važnosti i kvaliteti turističkog doživljaja, dostupnosti turističke destinacije, društvenoj i ekološkoj održivosti te brizi o sigurnosti i zaštiti zdravlja lokalnog stanovništva i turista.

Program diplomskog studija Upravljanje doživljajem u turizmu obuhvaća kolegije kao što su Upravljanje iskustvom i doživljajem, Teorija kreativnosti, Strategija turističke promocije, Upravljanje prodajom u turizmu te Offline i online storytelling. Svakog studenta očekuju individualni pristup profesora – mentora, čak 450 sati prakse i iskustvene nastave, nastava na hrvatskom i engleskom jeziku te mogućnost studiranja na daljinu.

Upisi na preddiplomski studij Menadžment i marketing turističke destinacije u jesenskom roku traju do 30. rujna, a na diplomski studij Upravljanje doživljajem u turizmu do 30. listopada. Za više informacija posjeti bernays.hr i prijavi se na razgovor.