Što je na Bernaysu ‘bolja strana studiranja’ saznat ćete u sljedećih nekoliko tjedana

Networking i stručna praksa, partneri i karijere, profesori i mentori, zajednički uspjesi samo su jedan dio bolje strane, kojoj studenti, profesori i alumniji Bernaysa svakodnevno svjedoče

24. veljače 2020.

Bernaysovi studenti vertikala Komunikacija i Turizma žive bolju stranu studiranja. Studiji na Bernaysu znače doživljaj, networking, prijateljsku stranu profesora i kako je moguće imati obitelj i posao, a ne samo studirati! Svakog tjedna u sljedećih više od 40 dana, studenti će ispričati što za njih znači studij na Bernaysu, a na društvenim mrežama ćemo predstaviti Bernaysove alumnije, profesore i studente te prikazati što su sve postigli tijekom studija.

Doživljaj, a ne samo teorija

Studirati na Bernaysu znači studirati s doživljajem. Teoriju naravno ne izostavljamo i ne smatramo manje važnom, već dapače primjenjujemo svakodnevno u praksi već tijekom studija. Predavanje na Bernaysu ne znači samo slušati, već aktivno sudjelovati, pričati, predlagati i upotrijebiti stečeno znanje.

Networking, a ne samo praksa

Stručna praksa izrazito je bitan segment studija za svakog Bernaysovca što dokazuje da gotovo svaki 4. student dobije poslovni angažman već tijekom studija.  Bernays ima gotovo 90 partnerskih insistucija u koje studenti odlaze na stručnu praksu i bruse stečena znanja u praksi. No, to ništa nije novo. Bernaysovci osim što stječu znanje, stječu i kontakte te mnoge poveznice s poslovnim svijetom što im pomaže u daljnjem karijernom razvoju!

Savjetnik i mentor, a ne samo profesor

Bernaysovi profesori nisu isključivo profesori, a studenti za njih nisu broj. Oni su tvoj oslonac, studijski mentori i karijerni savjetnici. Budući da većina naših profesora dolazi iz struke kreativnih industrija i da su radili na vodećim pozicijama, oni Bernaysovcima svakog dana daju uvid u nove poslovne mogućnosti.

Obitelj i posao, a ne samo studij

Iako na prvu zvuči nemoguće, jedni od Bernaysovih najuspješnijih studenata su i majke i očevi. Uz Bernays je moguće imati posao, uspješno studirati i biti supermama ili supertata te to u praksi dokazuju naši studenti kojima se posebice ponosimo.

Studiji Komunikacija na Bernaysu

Komunikacije predstavljaju jedan od najvažnijih procesa u gospodarstvu, politici, svijetu zabave, neprofitnim organizacijama, međunarodnim odnosima, ali i u svakodnevnom životu. Komunikacijska je profesija izrazito kreativna, a osobito je izazovna za mlade ljude koji vole timski rad i dinamično okruženje te iskusnije pojedince koji svoja znanja i stečene komunikacijske vještine svakodnevno koriste u svrhu planiranja i upravljanja komunikacijskim procesima.

Ako si u potrazi za najboljim studijem komunikacija, na pravom si mjestu! Studiji Komunikacija na Bernaysu obuhvaćaju preddiplomski stručni studij Komunikacijski menadžment u trajanju od tri godine i specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje odnosima s javnošću u trajanju od dvije godine.

Studiji Turizma na Bernaysu

Turizam je odavno jedna od najvažnijih gospodarskih aktivnosti na kojima počiva gospodarstvo Republike Hrvatske. Kako bi odgovorio realnim potrebama turističkog tržišta te omogućio stjecanje najviših specijalističkih znanja, koja će odgovarati zahtjevima suvremenog tržišnog okruženja i potrebama poslodavaca u turističkom sektoru, Bernays je u posljednjih nekoliko godina prikupljao iskustva s najrespektabilnijih europskih turističkih studija te ih spojio u najinovativniji studijski program turizma u Hrvatskoj.

Najinovativnije studije iz područja turističkog i destinacijskog menadžmenta u turizmu može se pronaći upravo na Bernaysu. Studijska vertikala Turizam na Bernaysu obuhvaća preddiplomski stručni studij Menadžment i marketing turističke destinacije u trajanju od tri godine i specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje doživljajem u turizmu u trajanju od dvije godine.

#Bernays #BoljaStranaStudiranja

Bolju stranu studiranja tijekom studija na Bernaysu možeš ispričati i ti hashtagom #BoljaStranaStudiranja u objavi na društvenim mrežama, a sve novosti na našim digitalnim kanalima!

Kontaktiraj nas već danas i rezerviraj svoj termin razgovora!

Kontaktirati nas možeš na broj telefona +385 (0)1 555 12 12, e-mailom na info@bernays.hr ili porukom na digitalim profilima, a više o Bernaysu možeš otkriti na o nama.