Sveučilište u Mostaru i Filozofski fakultet novi su akademski partner Bernaysa

Razmjena nastavnika, zajednički istraživački projekti, mobilnost i razmjena studenata samo su dio aktivnosti partnerstva sa Sveučilištem u Mostaru i Filozofskim fakultetom

16. lipnja 2020.

Dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo s početkom tjedna, 15. lipnja 2020., potpisao je Sporazum o suradnji sa rektorom Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoranom Tomićem i dekanom Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivicom Musićem.

       „Razmjena nastavnika između Bernaysa i Sveučilišta odnosno Filozofskog fakulteta, zajednički istraživački projekti, mobilnost i razmjena studenata preddiplomskih i diplomskih studija samo je dio priče koju ćemo razvijati već od iduće akademske godine. Suradnja dviju visokoobrazovnih institucija s potpisivanjem je postala formalna, što dodatno produbljuje dosadašnju dugogodišnju i uspješnu suradnju sa Sveučilištem u Mostaru i njegovim sastavnicama“, rekao je doc. dr. sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa, povodom potpisivanja sporazuma.

Sveučilište u Mostaru broji 10 fakulteta i jednu akademiju, dva sveučilišna dislocirana centra, dok Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru u svom sastavu ima 17 studijskih smjerova na preddiplomskoj i diplomskoj razini.