Studirati na Bernaysu znači studirati s doživljajem, a ne samo u bespućima teorije

Teoriju ne izostavljamo i ne smatramo manje važnom, već ju praktično primjenjujemo tijekom studija. Predavanja na Bernaysu ne znače samo slušati, nego i upotrijebiti stečeno znanje.

02. ožujka 2020.

Kada razmišljaš o studiju, svjesni smo da razmišljaš o kavama, povremenim zabavama, vikendima u bespućima teorije, jednoličnim predavanjima i vježbama te stručnoj praksi na kojoj kopiraš uredsku dokumentaciju, no tu je Bernays koji ti može ponuditi potpuno drugačiji studij - studij s doživljajem, a ne samo teorijom.

Sigurno se pitaš što je doživljaj studiranja? Kakav je to studij s doživljajem? Studij s doživljajem budućnost  je studiranja, a dijelom te budućnosti možeš postati upisom studija na Bernaysu. S teorijom ćeš se tijekom studija zasigurno susresti, ali teoriju koju ćeš naučiti primjenit ćeš već tijekom praktične nastave u izradi brojnih projektnih zadataka ili na stručnoj praksi kod jednog od naših gotovo 90 partnera.

Doživljaj studiranja na Bernaysu je i učiti od vodećih stručnjaka iz područja turizma i komunikacija, od izvršnih direktora i savjetnika u agencijama do direktora tvrtki u javnom sektoru, koji će svoja praktična iskustva iz poslovnog sektora prenijeti studentima.

Želiš li studirati na studiju Komunikacija ili Turizma s doživljajem? Izaberi Bernays i zatraži svoj termin razgovora - javi nam se na info@bernays.hr ili nazovi 01 555 12 12. Budi korak bliže #BoljojStraniStudiranja!