Rang lista I. dana online Praznika na Bernaysu 2020 : Tko je korak bliže školarini za studij na Bernaysu?

Budući Bernaysovci su tako 25. travnja u online okruženju slušali nekoliko predavanja, natjecali se u dva kviza i rješavali kreativne zadatke iz područja komunikacija i turizma

25. travnja 2020.

Na samom vrhu liste našlo se troje sudionika sa 37 bodova od mogućih 40: @lada, @mrkatunja i @niki3, dok ih u stopu s jednim bodom (36) manje prati @lu_majstro. Treće mjesto za sada dijeli četvero sudionika sa samo 2 boda manje od prvog mjesta: @josip žurić, @monikab, @it i @gina. Bodovna razlika između ostalih sudionika je isto vrlo mala, a budući da sudionici tijekom sutrašnjeg dana mogu prikupiti 65 bodova - sve je moguće!  

Prvog dana Totalno drugačijih Praznika na Bernaysu u digitalnom izdanju budući Bernaysovci imali su priliku, nakon uvodnog obraćanja dekana Bernaysa doc. dr. sc. Damira Juga, čuti predavanje prof. dr. sc. Bože Skoke, partnera @ Millenium promociji, o imidžu, komunikaciji i brendu Hrvatske u svijetu, vlog naše studentice i poznate voditeljice Doris Pinčić Rogoznice "Glumica, voditeljica, majka i studentica - moguće je!" te predavanje "Čarobna veza turizma i PR-a" u izvedbi Vlatke Vužić, Bernaysove bivše studentice, a sada poduzetnice. Uz predavanja i kvizove, studenti su imali priliku pokazati i svoje vještine u kreativnim zadatcima iz komunikacija i turizma. 

One najbolje među svim sudionicima na kraju ovog vikenda očekuju 2 jednogodišnje školarine i 2 x 30 posto popusta na jednogodišnju školarinu za studij komunikacija ili turizma. Na PRaznicima nitko ne ostaje praznih ruku jer je za sudionike svih predavanja i radionica osiguran popust od 2500 kn na jednogodišnju školarinu.