Prijavi svoj rad, sudjeluj na Studentskoj konferenciji HUOJ-a i osvoji nagradu „Mlada nada“!

Natječaj je otvoren do 4. listopada 2019. godine u 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2018./2019.

02. rujna 2019.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću 9. studenog 2019. dodijelit će studentsku nagradu Mlada nada, kojoj je cilj promicanje izvrsnosti među studentima i njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. Ova nagrada je priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje studenata visokih učilišta koja djeluju na području Republike Hrvatske. Nagrada se dodjeljuje u četiri kategorije: studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad, komunikacijski plan, završni rad te diplomski rad.

Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a koji predvodi Stana Odak Krasić, mag. nov., viši predavač te prodekanica za Studije i nastavnica sa Veleučilištu VERN', Ivan Pakozdi, prodekan je za razvoj i pročelnik Katedre za odnose s javnošću na Edward Bernays University Collegeu, Petar Ćuk (Mediatoolkit), Dijana Najjar (Philip Morris Zagreb) i Miro Radalj (Nakladnička kuća Verbum).

Natječaj je otvoren do 4. listopada 2019. godine u 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2018./2019.

Nagrada je poklon bon u vrijednosti od 800 kuna i besplatna kotizacija za HUOJ-evu godišnju konferenciju.

Za više informacija i pravilnik kliknite OVDJE.