Politička akademija - novi program Bernays Akademije: otvoreni upisi u prvu generaciju polaznika

Politička akademija tromjesečni je program cjeloživotnog obrazovanja koji u 120 nastavnih sati organiziranih u 10 modula polaznicima koji su aktivni politički dionici ili to planiraju biti, omogućava stjecanje ključnih kompetencija nužnih za njihovo uspješno političko djelovanje.

13. srpnja 2021.

Menadžment u politici, upravljanje političkim procesima, strateško vodstvo, upravljanje imidžem i osobno brendiranje, diplomatski protokol, javni i nastupi u medijima, samo su neki od modula i  tema koje se obrađuju u sklopu programa Političke akademije. Uvidjevši rastuću potrebu za cjeloživotnim obrazovanjem na ovom području, Bernays Akademija u koja djeluje u sklopu Edward Bernays University Collegea kreirala je program Političke akademije i otvorila prijave za upis u prvu generaciju polaznika. Interdisciplinarnost ovog neformalnog programa cjeloživotnog obrazovanja ima za cilj ima unaprijediti kvalitetu političkog djelovanja budućih polaznika, aktera svih razina političkog života Republike Hrvatske. Program Političke akademije namijenjen je politički aktivnim ili angažiranim pojedincima na svim razinama nacionalne politike, lokalne i regionalne politike koji imaju želju i potrebu nadograđivati svoje političke kompetencije, svoje znanje, vještine i iskustvo u područjima primijene programa. Prijavu za upis u program je moguće izvršiti ispunjavanjem obrasca na poveznici.

 

Polaznike kroz program vode predavači koji uz teorijsko znanje posjeduju i praktično iskustvo stečeno upravljanjem političkim procesima, savjetovanjem političkih aktera ili analiziranjem hrvatske i međunarodne političke scene, a dio ih posjeduje i iskustvo stečeno obnašanjem različitih dužnosti u izvršnoj vlasti i lokalnoj politici. Ključno obilježje programa odnosno njegovih predavača je da dolaze iz različitih političkih opcija što programu daje dodatnu širinu, a polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih znanja od predavača s različitog političkog spektra.

 

Nakon uspješnog završetka programa edukacije polaznici dobivaju Certifikat, a više o cjelokupnom programu edukacije možete doznati na niže navedenim kontakt podatcima i stranicama Bernays Akademije

 

Adresa e-pošte: franjo.skoko@bernays.hr

Telefon:  +385 91 4669 691

Referada: + 385 (01) 555 12 12

Facebook Messenger: EdwardBernaysUC

Osobnim posjetom Bernaysu na adresi: Ratkajev prolaz 8, Zagreb