Ovogodišnje 18. izdanje PRO PR međunarodne konferencije održat će se u Sloveniji

Na konferenciji će sudjelovati 15 Bernaysovaca koji su se prijavili za besplatne jednodnevne kotizacije, a sveukupno se očekuje više od 200 sudionika, profesionalaca u odnosima s javnošću i kreativnim industrijama

11. veljače 2020.

Međunarodna specijaliziranu konferencija na području odnosa s javnošću PRO PR Conference održat će se u Podčetrtku (Slovenija), u Termama Olimia, od 18. do 21. ožujka 2020. Ovogodišnja konferencija je u znaku jubilarnog 18. izdanja konferencija, a do sada se održala diljem Jugoistočne Europe.

„Rejuvenate public relations, rejuvenate yourself“ je moto konferencije, na kojoj se očekuje, kao i prethodnih godina, oko 200 sudionika iz zemalja regije koji će imati priliku sudjelovati na predavanjima o najnovijim trendovima, izazovima i inovacijama u komunikacijskim procesima, a koje će im predstaviti ugledni regionalni i strani komunikacijski stručnjaci posvećeni, niz godina, ovom pozivu. Konferenciju prate i predstavnici medijske zajednice. Svoje sudjelovanje već je potvrdio, kao predavač, Rob Morbin, predsjednik Međunarodne organizacije za komunikacije i savjetovanje (ICCO).

U svojstvu pokrovitelja, konferenciju će podržati Slovensko društvo za odnose z javnosti (PRSS), ali i Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA), koje je ekskluzivno odlučilo biti pokrovitelj ove konferencije kao jedinog takvog događaja u regiji.

U sklopu konferencije, održava se i svečana dodjela priznanja PRO PR Globe Awards. Ove godine četiri svjetska udruženja odlučila su se istaknuti svoje nominacije. IPRA (International Public Relations Association), ICCO (International Communications Consultancy Organisation), PRCA (The Public Relations and Communications Association) te CIPR (Chartered Institute of Public Relations).