Otvorene prijave za radionicu Psihoterapijskog praktimuma: Dubinski dijelovi psihe: što nam je svima zajedničko?

Što je potrebno za prisustvovanje u radionici? Bilježnica i olovka; jedan predmet iz djetinjstva (crtež, fotografija, igračka, nešto što vas podsjeća na djetinjstvo) i komad glinamola.

14. listopada 2021.

Nova interaktivna radionica u ciklusu Psihoterapijskog praktikuma održat će se online, 23. listopada 2021. s početkom u 10 sati na temu „Dubinski dijelovi psihe: što nam je svima zajedničko?“. Ovo izdanje radionice Psihoterapijskog praktikuma predvodit će magistra psihologije Eva Feldman. Prijave za sudjelovanje moguće su na poveznici, a broj sudionika ograničen je na 20.

         „Dok učimo o psihologiji često se fokusiramo na dijelove ljudskog ponašanja koji su mjerljivi, vidljivi okom i kojima se mogu dokazati određene teze o tome što je tipično, a što ne. Ovom radionicom voljela bih preusmjeriti pozornost na unutarnje procese ljudskog bića koji se nerijetko čine preapstraktnima da bi bili predmet znanstvenog istraživanja. Pozivam sve zainteresirane da se zajedno sa mnom upute u tradiciju psihologijskog mišljenja koja se nije toliko oslanjala na egzaktna mjerenja, a svejedno je prodrla u dimenzije psihe koje predstavljaju univerzalno iskustvo“, rekla je povodom novog izdanja Psihoterapijskog praktikuma voditeljica radionice Eva Feldman, mag. psych.

Kroz nekoliko vježbi, cilj je da voditeljica radionice Eva Feldman sa sudionicima „zagrebe“ ispod površine i da zajedno upoznaju vlastitu psihu kroz prizmu dubinske psihologije, Jungove sjene i unutarnjeg djeteta. Na kraju ove radionice sudionici će moći identificirati svoje dvije ključne dimenzije, naučit će u čemu se one razlikuju, ali i prepoznati što im je zajedničko. I ne samo to – uz grupnu dinamiku, sudionici će uvidjeti što svi kao ljudi dijele.

Više o informacija o radionici, poput iznosa kotizacije, možete pronaći na stranicama Psihoterapijskog praktikuma.