Od mentoriranja do potpisivanja sporazuma o partnerstvu: Mediahint novi partner Bernaysa

Digitalna PR agencija Mediahint pridružila se Bernaysovoj partnerskoj mreži koja danas broji više od 100 partnerskih agencija i poduzeća raznovrsnog spektra djelatnosti

31. siječnja 2020.

Ne tako davno Bernaysovka, a danas direktorica digitalne PR agencije Mediahint Blanka Tomašić potpisala je sporazum o partnerstvu s Bernaysom. Potpisivanju ugovora s Bernaysove strane pridružio se prodekan za razvoj Ivan Pakozdi, inače mentor diplomskog rada alumni Bernaysovke Tomašić. 

Pitali smo Blanku, kako se osjeća povodom potpisivanja sporazuma između Bernaysa i Mediahinta, agencije u njenom vlasništvu: 

„Sjajan je osjećaj ponovno surađivati s institucijom koja me usmjerila u karijernom opredjeljenju, a pogotovo s Ivanom Pakozdijem koji me mentorirao na obrani diplomskog rada. Vjerujem da je ovo tek početak suradnje Mediahinta i Bernaysa. Veselim se partnerstvu i vjerujem kako će studenti Bernaysa moći naći priliku za osobni i poslovni razvoj u agenciji, a možda čak i zaposlenje u Mediahintu, kao brzo rastućoj agenciji. Evo jedan hint; već smo dogovorili studente za rad na jednom od naših projekata, a uskoro potencijalno i na međunarodnim projektima“ rekla je Blanka Tomašić, izvršna direktorica Mediahinta za Bernays.

Bernaysovci će već od ljetnog semestra moći odraditi stručnu praksu u agenciji Mediahint. Kao što je otkrila, već je dogovoren angažman Bernaysovaca na jednom od projekata, a uskoro Bernaysovce potencijalno očekuju u međunarodni projekti. Stoga, stay tuned! wink