Na Bernaysu nastavnici nisu samo "profesori", već mentori i savjetnici tijekom studija

Biti profesor na Bernaysu ne znači samo predavati, već svakodnevno studentima prenositi poslovna i životna iskustva iz komunikacija i turizma

09. ožujka 2020.

Bernaysovi profesori nisu isključivo profesori, a studenti za njih nisu broj. Oni su tvoj oslonac, studijski mentori i karijerni savjetnici tijekom cijelog studija, a tome svakodnevno svjedoče Bernaysovci svih godina. I kad završe studij mnogi Bernaysovci ostaju u kontaktu sa svojim nekadašnjim profesorima uz koje grade svoj karijerni i životni put.

Budući da većina naših profesora dolazi iz struke kreativnih industrija i da su radili ili rade na vodećim pozicijama, oni našim studentima svakog dana daju uvid u nove mogućnosti komunikacija i turizma. Upravo zbog njihovog profesionalnog iskustva, oni su pravi primjer i uzor mnogim mladim nadama Bernaysa. 

Želiš li studirati na studiju Komunikacija ili Turizma s doživljajem? Izaberi Bernays i zatraži svoj termin razgovora - javi nam se na info@bernays.hr ili nazovi 01 555 12 12. Budi korak bliže #BoljojStraniStudiranja!