Maturant si? Osvoji školarinu na posebnom izdanju "TOTALNO DRUGAČIJIH PRAZNIKA" na Bernaysu

Praznici se tradicionalno održavaju u travnju, 25. i 26. travnja, za sve srednjoškolce i studente u Hrvatskoj, ali u posebnom digitalnom izdanju. Prijavi se i osvoji jednogodišnju školarinu za studij!

16. travnja 2020.

Povodom totalno drugačije školske godine, Bernays se odlučio za događaj koji je po svemu totalno drugačiji od drugih. Digitalno izdanje Totalno drugačijih Praznika na Bernaysu održat će se 25. i 26. travnja, kada ćeš moći steći nova znanja i iskustva te osvojiti školarinu za najinovativnije studije komunikacija i turizma u Hrvatskoj. Prijaviti za sudjelovanje se možeš ovdje.

Tijekom dva dana interaktivnog programa sudjelovat ćeš u raznim online aktivnostima, od vlogova i webinara do interaktivnih kvizova i odgovaranja na totalno drugačija pitanja. Kao budući student, imat ćeš jedinstvenu priliku slušati razna video predavanja priznatih stručnjaka i poznatih osoba, ispunjavati kvizove nakon završetka video predavanja i tako prikupljati bodove, rangirati se na ljestvici i konkurirati za osvajanje glavnih nagrada natječaja.

Sudjeluj u online predavanjima i radionicama jer te očekuju 2 jednogodišnje školarine i 2 x 30 posto popusta na jednogodišnju školarinu za studij komunikacija ili turizma. Na PRaznicima nitko ne ostaje praznih ruku jer je za sudionike svih predavanja i radionica osiguran popust od 2500 kn na jednogodišnju školarinu. Ne čekaj dugo, prijavi se i osvoji školarinu! 

Pravila sudjelovanja u besplatnoj edukaciji "Praznici na Bernaysu provjeri ovdje.


*Studenti Bernaysa ili oni koji su već studirali na Bernaysu nisu u mogućnosti konkurirati za glavnu nagradu.