Konstituiran Studentski zbor: izabrani predsjednik, zamjenica i predstavnici studenata u tijelima Bernaysa

Student diplomskog studija komunikacija Filip Marinović izabran je za predsjednika, a studentica diplomskog studija turizma Nika Medvid za zamjenicu predsjednika Studentskog zbora Bernaysa

18. siječnja 2022.

U utorak, 18. siječnja 2022. održana je konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Edward Bernays University Collegea na kojoj su studentski predstavnici izabrani na novo-stare dužnosti. Tako je Filip Marinović, inače, student diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću i dosadašnji predsjednik, izabran za predsjednika Studentskog zbora u drugom mandatu. Filip Marinović je kao predsjednik Studentskog zbora Bernaysa nedavno izabran i na dužnost presjednika Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, čime predstavlja više od 45 tisuća studenata u sustavu visokog obrazovanja.

Reizrabana je i dosadašnja zamjenica predsjednika Studentskog zbora Nika Medvid, studentica diplomskog studija Upravljanje doživljajem u turizmu. Predsjednik i zamjenica predsjednika ujedno su izabrani i za predstavnike studenata u Stručnom vijeću. 

Za Studentskog pravobranitelja reizabran je Lino Milun (komunikacije), dok je u Povjerenstvo za osiguravanje kvalitete izabran Lovro Matković (komunikacije). Nino Arbanas (komunikacije) i Lana Širac (turizam) izabrani su u Etičko povjerenstvo kao predstavnici studenata.

Novo-starom vodstvu Studentskog zbora, predstavnicima studenata i svim drugim studentima koji su izabrani na dužnosti želimo mnogo uspjeha u radu! smiley