Komentiranje Bernaysa u svrhu postupka reakreditacije

U svrhu postupka reakreditacije Bernays će 3. ožujka posjetiti Stručno povjerenstvo Agencije za znanost i visoko obrazovanje

18. veljače 2020.

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu će svrhu Edward Bernays Visoku školu za komunikacijski menadžment posjetiti Stručno povjerenstvo.

Želite li dostaviti svoj komentar članovima Stručnog povjerenstva, primjedbe i prijedloge ili želite pohvaliti rad Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija  do 28. veljače 2020. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Bernaysa.

Više o samom postupku reakreditacije možete pronaći na mrežnoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje ili na sljedećoj poveznici.