Knjiga 'Menadžment kriznog komuniciranja" od sada je dostupna u besplatnom digitalnom izdanju

Riječ je o knjizi doc. dr. sc. Damira Juga, dekana Bernaysa, koji tvrtkama, poduzetnicima, obrtnicima, školama i komunikacijskim stručnjacima može pomoći u izazovima nadolazeće krize

18. ožujka 2020.

U borbi protiv Koronavirusa, najveće svjetske zdravstvene prijetnje, solidarnost je glavno oružje. Suizdavači knjige Menadžment kriznog komuniciranja – Školska knjiga, Edward Bernays University College i dekan (autor) doc. dr. sc. Damir Jugo odlučili su sadržaj knjige učiniti besplatnim i dostupnim svima. Knjiga Menadžment kriznog komuniciranja, ujedno se može koristiti kao sveučilišni udžbenik, ali i praktičan priručnik.

     "Za vrijeme trajanja ovakve krizne situacije, zadatak je svakoga od nas da razmislimo kako i čime možemo pomoći, koliko god se taj doprinos činio malim. Školska knjiga i Edward Bernays University College, kao izdavači, i ja kao autor knjige Menadžment kriznog komuniciranja tako smo odlučili ovu knjigu učiniti besplatnom i potpuno dostupnom na online platformi Školske knjige. Ako tako pomognemo samo jednom ravnatelju škole, obrtniku, poduzetniku, komunikatoru ili studentu, napravili smo dobru stvar", rekao je autor doc. dr. sc. Damir Jugo.

Knjiga će vas provesti kroz osnovne i specifične odrednice menadžmenta krizne komunikacije, a u današnje vrijeme može poslužiti i kao svakidašnji vodič ustanovama poput škola, poduzetnicima, obrtnicima i komunikacijskim stručnjacima – svima koji u ovoj krizi imaju potrebu komunicirati.

Koncepcijom i sadržajem jedinstvena i jedina dostupna literatura na hrvatskom jeziku s područja kriznoga komuniciranja, a svoj primjerak možete preuzeti na poveznici Školske knjige.