INTERVJU TJEDNA s Nadiom Bakić: „Na isti dan postala sam poduzetnica i studentica Bernaysa“

S Bernaysovom studenticom popričali smo o tome kako se odlučila za ulazak u poduzetničke vode, s čime se točno tvrtka bavi te kako joj je studiranje na Bernaysu pomoglo pri vođenju tvrtke.

19. kolovoza 2019.

Kako ste se odlučili za poduzetničke vode?

Nakon šest godina rada u jednoj korporaciji napravila sam potpuni zaokret i odlučila da je pravo vrijeme za uplovljavanje u poduzetničke vode. Znam da će neki pomisliti da i nije baš pravo vrijeme, ali moj stav je da je svako vrijeme pravo ukoliko se želiš baviti s onim što te istinski ispunjava i veseli.

 

S čime se tvrtka točno bavi?

Odabrala sam ime Designest kako bi što bolje dočarala misao vodilju poslovanja. Nije lako saviti svoje gnijezdo, pogotovo ukoliko se prvi put susrećemo s tim izazovom. Svojim klijentima izrađujem idejno rješenje za nekretninu koja se uređuje ili preuređuje, potom idemo u izradu 3D nacrta i fotorealistične vizulaizacije prostora sa implementiranim preporučenim podnim i zidnim oblogama, namještajem i dekoracijama. Također, ovisno o željama i potrebama klijenata pratim razvoj i izvedbu radova.

 

Kako Vam je studiranje na Bernaysu pomoglo pri vođenju vlastitog biznisa?

Zanimljiva je činjenica da sam doslovno isti dan postala poduzetnica i studentica i koliko god je to na trenutke izazovno uskladiti, zapravo sam sretna što me Bernays paralelno prati u mom osobnom i poduzetničkom razvoju. Komunikacijske vještine i odnosi s javnošću potrebni su u svakoj branši i zanimanju, a meni osobno usavršavanje istih zaista pomaže u ophođenju s klijentima kao i boljem razumijevanju ekonomskog okruženja.

Designest projekte možete pogledati ovdje.