BledCom Youth Academy poziva Bernaysovce na sudjelovanje

Simpozij se održava od 2. do 4. srpnja u Riki Balance Hotelu na Jezeru Bled u Sloveniji, a prijaviti za sudjelovanje se možete do 10. veljače 2020.

03. veljače 2020.

U srpnju 2020. godine održava se poznati BledCom simpozij na temu "Komunikacijski izazovi u eri nesporazuma, lažnih informacija i tako zvanih lažnih vijesti" uz novinu za studente i mlade stručnjake u odnosima s javnošću pod nazivom "BledCom Youth Academy". 💪

BledCom akademija za mlade poziva Bernaysovce i mlade profesionalce u odnosima s javnošću na dijalog o nepoželjnom pojmu "lažnih vijesti" i o tome kako se mogu pripremiti za rad u okruženju ispunjenom tom pojavom. Odabrani studenti i mladi stručnjaci dubinski će obraditi temu u formi trodnevnih treninga temeljenih na praksi, provokativnim raspravama i umrežavanju.

Prijaviti se možete slanjem vašeg motivacijskog pisma, kratke biografije (ime i prezime, nacionalnost, godine, adresa i relevantno obrazovanje ili praktično iskustvo) te opisa interesa u teoriji i praksi odnosa s javnošću na adresu e-pošte: bledcomacademy@fdv.uni-lj.si do 10. veljače.

Proces prijave, kao i program akademije za mlade BledComa možete istražiti na poveznici. Vidimo se ovog ljeta na BledComu? wink