Bernaysovo pojačanje: Mia Flander Tadić, voditeljica Studentskog savjetovališta

Ponaprije psihologinja i zaljubljenica u kognitivno-bihevioralnu terapiju, a zatim i ambiciozna volonterka. Ona je voditeljica Studentskog savjetovališta Bernaysa - Mia Flander Tadić!

14. siječnja 2020.

Voditeljica Studentskog savjetovališta Mia Flander Tadić magistrica je psihologije i zaljubljenica u kognitivno-bihevioralnu terapiju. Posebno područje interesa joj je Mindfulness koji trenutno u obliku radionica i provodi sa Bernaysovcima. Od svoje treće godine bavi se plesom, a zahvaljujući volonterskom iskustvu otkrila je ljubav prema psihologiji, a specijalizirala se u terapijskom radu s predškolskom djecom. 

Mia je ambiciozna mlada praktičarka širokog spektra interesa, uvijek zainteresirana za stjecanje i integraciju novih znanja, a pohvaliti se može da kao prava psihologinja potiče unapređenje radne okoline (efikasnost, brzina, odogovrnost) i svakodnevno primjenjuje kliničke vještine u poboljšanju međuljuske komunikacije. "Trudim se pomoći svakom Bernaysovcu u ostvarenju njegovih potencijala, a na korist njega i cijele zajednice", rekla je Mia povodom predstavljanja. 

Titulu magistrice struke psihologije stekla je na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i to s više ECTS-a nego li je potrebno. Napredovala je do sada, u karijeri, od volontera, preko pripravnika, a sve do psihologa, kako bi prethodne jeseni na Bernaysu preuzela funkciju voditeljice Studentskog savjetovališta i nositeljice nekoliko kolegija. Sudjelovala je u desetcima edukacija, autorica je 9 znanstvenih i stručnih radova te je članica Rotaract kluba.