Bernaysovo pojačanje #2: Helena Šimić, PR-ovka i predavačica Katedre za odnose s javnošću

Novo pojačanje Ureda za odnose s javnoću i Katedre za odnose s javnošću je prava PR-ovka u duši. Naša Helena Šimić može se pohvaliti s više od 15 godina rada u agencijskim odnosima s javnošću na vodećim pozicijama.

19. siječnja 2020.

Novo pojačanje Ureda za odnose s javnoću i Katedre za odnose s javnošću je Helena Šimić, majka dvoje djece i prava PR-ovka u duši. Iako je prosjek rada u agenciji 3-5 godina, Helena se može pohvaliti s više od 15 godina rada u agencijskim odnosima s javnošću, a njen životopis broji raznovrsne klijente na Hrvatskom i regionalnom tržištu. 

Paleta poslova koje je kreirala i izradila za desetke klijenata seže od strateškog savjetovanja, kreiranja i realizacije PR kampanja pa sve do integriranih marketinških rješenja i lansiranja proizvoda, a najveći dio iskustva stekla je u Millenium promociji.

Od prosinca 2007. godine radila je u marketinškoj agenciji Innovo DDB na poziciji Account Executive, a potom od 2009. u agenciji Gr8, od ožujka 2010. godine zaposlena je u Novelti Milleniumu, sestrinskoj agenciji Millenium promocije, jednoj od vodećih agencija za odnose s javnošću u Hrvatskoj, a od 2011. godine postaje članom tima Millenium promocije. Od svog dolaska u agenciju radila je na više od 60 komunikacijskih i marketinških projekata kao voditelj i projektni menadžer strateških projekata.

Vodila je, supervizirala i bila odgovorna za provedbu najzahtjevnijih komunikacijskih projekata za brojne domaće i međunarodne klijente. Za projekt „Zelena čistka – jedan dan za čist okoliš“ osvojila je GrandPRix u kategoriji najbolje prilagodbe globalne kampanje. U Millenium promociji obnašala je funkciju starije savjetnice što je uključivalo vođenje, koordinaciju i superviziju agencijskih timova i projekata. Helena je članica Hrvatske udruge za odnose s javnošću i tečno govori engleski jezik.