Bernaysovci ušli u posljednji tjedan nastave zimskog semestra: objavljeni datumi ispitnih rokova!

Manje od tjedan dana nas dijeli od završetka zimskog semestra i početka ispitnih rokova koji počinju 27. siječnja i traju do 21. veljače 2020. Iznimno na prvoj godini diplomskog studija (PRM1) rokovi počinju tjedan dana kasnije - 3. veljače 2020.

20. siječnja 2020.

Ispitni rokovi za preddiplomske stručne studije komunikacija i turizma počinju 27. siječnja sa zimskim ispitnim rokovima iz kolegija Osnove ekonomije i Antropologija, etika i estetika, a završavaju 21. veljače s rokom iz Poslovne informatike za obje studijske vertikale, na preddiplomskoj i diplomskoj razini studija. 

Na prvoj godini specijalističkog diplomskog stručnog studija Upravljanje odnosima s javnošću početak zimskih ispitnih rokova iznimno počinje tjedan dana kasnije, 3. veljače, a prvi ispitni rokovi na redu su Teorije odnosa s javnošću i Osobni odnosi s javnošću. Dok, drugoj godini specijalističkog diplomskog stručnog studija vertikale komunikacija, zimski ispitni rokovi počinju 28. siječnja s kolegijima Odnosi s javnošću u javnim institucijama i Društvena odgovornost medija.

Svim Bernaysovcima želimo mnogo sreće i uspjeha u polaganju ispita, a ukoliko posjedujete potpis možete ih prijaviti već danas! wink