Bernaysova pojačanja 3: turistički stručnjak i konzultant za menadžmentu u turizmu Branimir Blajić

Prekaljeni turistički stručnjak i konzultant za menadžment u turizmu Branimir Blajić novi je predavač Bernaysa

06. veljače 2020.

Branimir Blajić novo je pojačanje Bernaysovog predavačkog kadra. Akademsku karijeru u turizmu aktivno gradi na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji, gdje završava diplomski studij hotelskog menadžmenta, te magistarski studij na području ljudskih potencijala u hotelskom okruženju.

Početkom 2000. godine započinje karijeru u hotelijerstvu te kroz narednih 20 godina rada u hotelijerstvu napreduje od poslova recepcije, prema poslovima u hotelskoj prodaji, upravljanju ljudskim potencijalima te sve do pozicije predsjednika uprave, specijalizira se za područje upravljanja ljudskim potencijalima te za procese konceptualizacije proizvoda i restrukturiranja. Radio je u vodećim hotelijerskim tvrtkama poput Milenij Hoteli, Sunčani Hvar, Lifeclass Terme Sveti Martin... ). Za rad u području ljudskih resursa dobitnik je 3 certifikata Poslodavac partner za izvrsnost u području sustava ljudskih resursa. Od 2010. godine pa do danas; poduzetnički vodi vlastitu tvrktu Queo d.o.o. specijaliziranu za implementaciju sustava ljudskih potencijala u hotelijerstvu, sa brojnim konzultantskim referencama.

Tijekom hotelijerske karijere aktivno predaje na fakultetima, poslovnim školama te mnogim in house treninzima; te nakon 20 godina rada u gospodarskom sektoru svoju karijeru nastavlja kao predavač na Bernaysu. Doktorand je na Kineziološkom fakultetu u području kineziološke rekreacije, smjer joga, a aktivan je joga praktikant i rekreativni triatlonac.