Bernaysov Info dan o stažiranju u Kanadskom parlamentu

Bernaysovka Darija Jeger boravila je u Kanadi na stažiranju u Parlamentu Kanade, a tu priliku će nadolazeće zime imati jedan od Bernaysovaca. Info dan održat će se u četvrtak, 16. prosinca, s početkom u 17 sati.

12. siječnja 2020.

Kanada ima više jezera zajedno, a čitava država broji manje stanovnika nego li grad Tokio. Nacionalni sport je hokej, najhladnija temperatura od -63 stupnja zabilježena je upravo u Kanadi i poznati BlackBerry nastao je u Ontariju, otkud potječu i mnoge svjetske zvijezde. Prošle godine, alumni Bernaysovka Darija Jeger, pomoću Bernaysa i Kanadsko-hrvatske poslovne mreže, sudjelovala je na stažu upravo u Parlamentu Kanade, zemlje s tisuće prirodnih ljepota i snažnom politikom.

Darija je na stažu u Kanadi boravila tri mjeseca, a sve tajne, kao i iskustva te nova znanja koja je stekla tijekom stažiranja u parlamentu možete doznati na Info danu o stažiranju u Kanadskom parlamentu koji će se održati ovog četvrtka, 16. siječnja, s početkom u 17 sati na Bernaysu.

O stažiranju u Kanadi moći ćete čuti iz prve ruke na Info danu pri kojem će prisustvovati Njegova ekscelencija gospodin Alan Bowman, MSc, veleposlanik Kanade u Hrvatskoj i alumni Bernaysovka, debatna trenerica, Darija Jeger, struč. spec. rel. publ.

Iskoristite priliku i saznajte sve o izvanrednom natječaju koji će se uskoro otvoriti za sve studente Bernaysa. Vidimo se!  😉