Bernays je i ove godine podržao najveseliju humanitarnu kostimiranu utrku Zagreb Advent Run

Najveselija i najzabavnija adventska utrka okupila je više od 2 000 sudionika koji su u šarenim kostimima otrčali i prehodali 5 i 10 kilometara te dodatno uljepšali ukrašeni centar Zagreba, a sve s plemenitim ciljem

12. prosinca 2021.

Zagreb Advent Run već šest godina za redom zasluženo nosi titulu najveće adventske utrke, a interes je i ove godine bio velik. O tome najbolje govori činjenica da su u utrci sudjelovali trkači iz 30 zemalja svijeta, a među njima su se našli i predstavnici Bernaysa, koji tradicionalno podržava ovu utrku. Tako su se među 2132 sudionika natjecali i prodekan za međunarodnu suradnju Adrian Beljo te Ivan Biošić iz Ureda za odnose s javnošću i Patricija Petreković iz Studentske referade.

          "Sportski duh, izvrsno društvo, adventska atmosfera i plemenit cilj - sve to predstavljalo je motivaciju za svih 5 kilometara koje smo uspjeli odtrčati do kraja. ZAR je utrka za koju se može reći da nakon svog šestog izdanja predstavlja i svojevrsnu adventsku tradiciju. Gotovo sigurno mogu reći da se vidimo na Zagreb Advent Runu 2022. kada ćemo trčati za neki novi humanitarni cilj, a možda i više kilometara", rekao je prodekan Adrian Beljo u povodu sudjelovanja u utrci.

Utrka je imala i istaknuti humanitarni karakter pa je predviđeno da se dio sredstava od kotizacija utrke donira Udruzi „Nismo same“ za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“, a putem kojeg se osigurava besplatan taksi prijevoz ženama oboljelim od raka na kemoterapije.