Na Bernaysu održan Info dan o stažiranju u Parlamentu Kanade

Otvaranje natječaja za stažiranje u Parlamentu Kanade izazvalo je veliki interes Bernaysovaca. U suradnji s Kanadsko-hrvatskom poslovnom mrežom, Bernays organizira natječaj drugu godinu za redom.

17. siječnja 2020.

U četvrtak, 16. siječnja održan je Info dan o stažiranju u Parlamentu Kanade u okviru kojeg je sudjelovalo više od 50 Bernaysovaca. Sve okupljene uvodnim govorom pozdravio je Bernaysov prodekan za međunarodnu suradnju Adrian Beljo, zatim Nj. E. veleposlanik Kanade u Hrvatskoj g. Alan Bowman i članica Uprave Kanadsko-hrvatske poslovne mreže Linda Zanella.

Nakon uvodnih predavanja te osnovnih informacija o organizaciji natječaja, ispred svih okupljenih alumni Bernaysovka Darija Jeger održala je predavanje o svojem stažiranju u Parlamentu Kanade na kojem je boravila gotovo 3 mjeseca potkraj 2018. godine. Bernaysovci su tako mogli čuti o tome kako je živjeti u Kanadi, njihovoj političkoj kulturi i komunikaciji, kanadsko-hrvatskim odnosima te osobnom iskustvu Darije.

Za više informacija o stažiranju u Kanadi, čitajte pažljivo naše mrežne stranice i pratite društvene mreže - možda si upravo ti sljedeći Bernaysovac u Parlamentu Kanade ove jeseni! 😊