Prva predsjednica Studentskog zbora poziva studente da se uključe u rad SZ-a Bernaysa

Renata Radovčić najavila je planove Studentskog zbora Bernaysa za 2019. te poručila da nas očekuju brojna događanja, kulturne i sportske aktivnosti te putovanja.

13. veljače 2019.

1. Renata, najprije čestitke na izboru na mjesto prve predsjednice Studentskog zbora! Kako je biti prva žena na čelu studentskog predstavničkog tijela studenata Bernaysa?

Renata: Hvala na čestitkama! Lijepo je imati naziv predsjednice pa tako i prve žene na toj poziciji. Nadam se da ću zajedno sa svojim kolegama i sa zamjenicom Zrinkom Anić održati standard Studentskog zbora na razini na kojoj je i još ga unaprijediti!

2. Možeš li nam ukratko predstaviti svoje planove za rad SZ-a?

Renata: Imamo mnogo planova, najvažniji je angažman studenata unutar Zbora, komunikacija s ostalim studentima, ali i njihovo uključenje u sam rad. Veći angažman studenata i njihov doprinos najviše će pridonijeti uspješnom radu.

3. Osim što brine o studentskom standardu i kvaliteti studija, SZ organizira razna događanja, druženja, projekte i dr. Što nas očekuje u ljetnom semestru 2019.?

Renata: Za sada nemamo konkretne datume, no sigurno očekujte različita događanja, zabave, druženja, kulturne i sportske aktivnosti. Sve u svemu, više događanja, ali i putovanja!

4. Na koji način se ostali studenti Bernaysa mogu uključiti u rad Zbora? Mogu li možda i oni dati svoje prijedloge i realizirati ih u suradnji s ostalim studentskim predstavnicima?

Renata: Studentski zbor je tu zbog studenata, prema tome studenti su uvijek dobrodošli sa pitanjima, molbama i prijedlozima. Putem svojih studentskih predstavnika najlakše će doći do odgovora na sva pitanja koja imaju. Također, sjednice su uvijek otvorene za sve studente i uvijek ćemo biti spremni odgovoriti na sve upite i prijedloge.