Maja Krištafor i Tea Vučak dobitnice su jednogodišnjih školarina na Bernaysu

Sudionici edukativnog projekta stekli su nova znanja, upoznali praktičnu stranu komunikacijskog i turističkog menadžmenta i s PRaznika otišli bogatiji za nova poznanstva i vrijedne nagrade.

24. travnja 2019.

Peto izdanje PRaznika na Bernaysu „U kojem si filmu?'“ okupilo je učenike srednjih škola i studenate preddiplomskih studija koji su iskazali želju za studiranjem na Bernaysu. O dobitnicima školarina i popusta na školarine odlučivali su predavačice i voditeljice radionica izv. prof. dr. sc. Doris Peručić, Irena Šarić Dombaj i Anita Šulentić koje su sudionicima predstavile zanimljive case studyje iz prakse i omogućile im da se, sudjelujući u radionicama i debati, bore za jednogodišnje školarine i popuste.

Predavačice izv. prof. dr. sc. Doris Peručić, Irena Šarić Dombaj i Anita Šulentić sudionicima PRaznika predstavile su područja svoga rada te su tako sudionici PRaznika mogli čuti iz prve ruke što je potrebno da bi se izgradio brend turističke destinacije, kako svjetske korporacije poput Loreala održavaju reputaciju i provode društveno odgovorne projekte te što čini dobrog radijskog voditelja – njegova osobnost ili „dobar glas“. Jedna od najzanimljivijih aktivnosti PRaznika bio je Student Speed Dating tijekom kojeg su polaznici upoznali Bernaysove studente, a koji su im otkrili kako je studirati na studijima turizma i komunikacija, kakav je sustav prakse te što mogu očekivati upisom na najinovativnije visoko učilište u Hrvatskoj.