Vijesti

Na Bernaysu održana zajednička sjednica Katedre za turizam i Katedre za menadžment i marketing

Sjednicom su predsjedali predstojnica katedre za turizam prof. dr. sc. Doris Peručić i dr. sc. Damir Novotny, predstojnik Katedre za menadžment i marketing.

Više

Prijavi svoj rad, sudjeluj na Studentskoj konferenciji HUOJ-a i osvoji nagradu „Mlada nada“!

Natječaj je otvoren do 4. listopada 2019. godine u 12 sati te se na njega mogu prijaviti radovi realizirani u akademskoj godini 2018./2019.

Više

Bernaysova profesorica njemačkog jezika Lucia Miškulin Saletović donosi osvrt s konferencije u Leipzigu

Bernays je jedna od rijetkih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj koja uz engleski kao prvi strani jezik u kurikulumu ima i obvezni drugi strani jezik.

Više

Održana sjednica Povjerenstva za reviziju studijskih programa

Temeljni zaključak ovogodišnje sjednice je preporuka Stručnom vijeću Bernaysa da se na svim smjerovima na diplomskom studiju poveća broj specijaliziranih kolegija.

Više

Bernays potpisao partnerski ugovor sa Significo Grupom – najboljeg studenta na praksi očekuje nagrada

Sa Significo Grupom porazgovarali smo s čime se točno bave, što nude Bernaysovim studentima na praksi te što ih razlikuje od ostalih poslodavaca.

Više

INTERVJU TJEDNA s Nadiom Bakić: „Na isti dan postala sam poduzetnica i studentica Bernaysa“

S Bernaysovom studenticom popričali smo o tome kako se odlučila za ulazak u poduzetničke vode, s čime se točno tvrtka bavi te kako joj je studiranje na Bernaysu pomoglo pri vođenju tvrtke.

Više

Bernaysov tajnik odjela turizma Karlo Kolesar govori o budućnosti zapošljavanja u turizmu

U razgovoru za Poslovni dnevnik objašnjava razloge za nedostatak visokoobrazovanog kadra u turizmu te kako su taj problem riješile ostale mediteranske zemlje.

Više

Bernaysov ambasador Ivan Biošić održao predavanje na Learning Disruption Conference 2019

Svakodnevni Know-how studenti sve više stječu na online platformama zbog velike razine dostupnosti i fleksibilnosti te je to ono čega poslodavci moraju biti svjesni prilikom zapošljavanja.

Više